Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nyheter

 • Jenny Tunedal nominerad till Augustpriset

  [2017-10-31] Jenny Tunedal, universitetslektor på Akademin Valand, är nominerad till Augustpriset för sin bok Rosor skador. "En komplex poetisk form som bär fram de allra starkaste av känslor", skriver juryn i sin motivering.

 • 2,5 miljoner för konstnärlig forskning om utvidgad bok

  [2017-10-24] Cecilia Grönberg och Jonas (J) Magnusson har tilldelats 2,5 miljoner från Vetenskapsrådet för ett konstnärligt forskningsprojekt med inriktning mot fotografi, publicering och materialitet.

 • Att skriva bland troll

  [2017-10-05] Till våren startar Akademin Valand en ny kurs i litterär gestaltning. Kursen, "FLIMMER - att skriva bland troll och cyborger", vänder sig till den som skriver och som är intresserad av det egna skrivandet i relation till internet och digitala miljöer.

 • Internationell konferens om konst och lokalitet

  [2017-08-29] Tillsammans med två inflytelserika organisationer inom konstvärlden, LUMA Foundation och CCS Bard, är Akademin Valand med och arrangerar konferensen 'Curating after the global: Roadmaps for the present' i Arles, Frankrike, i september.

 • Akademin Valand utlyser två doktorandplatser inom utbildningen på forskarnivå

  [2017-06-30] Akademin Valand utlyser två doktorandplatser inom utbildningen på forskarnivå i ämnet konstnärlig gestaltning med start i januari 2018. Sista ansökningsdag är 1 september 2017.

Fler nyheter

Följ oss för uppdateringar

 

Sidansvarig: Paulin Nande|Sidan uppdaterades: 2016-10-25
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?