Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nyheter

 • Jenny Tunedal nominerad till Augustpriset

  [2017-10-31] Jenny Tunedal, universitetslektor på Akademin Valand, är nominerad till Augustpriset för sin bok Rosor skador. "En komplex poetisk form som bär fram de allra starkaste av känslor", skriver juryn i sin motivering.

 • 2,5 miljoner för konstnärlig forskning om utvidgad bok

  [2017-10-24] Cecilia Grönberg och Jonas (J) Magnusson har tilldelats 2,5 miljoner från Vetenskapsrådet för ett konstnärligt forskningsprojekt med inriktning mot fotografi, publicering och materialitet.

 • Att skriva bland troll

  [2017-10-05] Till våren startar Akademin Valand en ny kurs i litterär gestaltning. Kursen, "FLIMMER - att skriva bland troll och cyborger", vänder sig till den som skriver och som är intresserad av det egna skrivandet i relation till internet och digitala miljöer.

 • Internationell konferens om konst och lokalitet

  [2017-08-29] Tillsammans med två inflytelserika organisationer inom konstvärlden, LUMA Foundation och CCS Bard, är Akademin Valand med och arrangerar konferensen 'Curating after the global: Roadmaps for the present' i Arles, Frankrike, i september.

 • Akademin Valand utlyser två doktorandplatser inom utbildningen på forskarnivå

  [2017-06-30] Akademin Valand utlyser två doktorandplatser inom utbildningen på forskarnivå i ämnet konstnärlig gestaltning med start i januari 2018. Sista ansökningsdag är 1 september 2017.

Fler nyheter

Följ oss för uppdateringar

 

Sidansvarig: Paulin Nande|Sidan uppdaterades: 2016-10-25
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://akademinvaland.gu.se/aktuellt/
Utskriftsdatum: 2017-11-23