Kamerans ABC: Inför kamera- och bildkunnighet!

Utställning

Välkommen på vernissage och mingel onsdag 19 april kl 16.30-18.00. Plats: Filmhusets foajé, Borgvägen 1, Stockholm.

Öppet alla dagar 9 - 23.
Utställningen pågår till 9 maj.

Vi lever i en tid då bildkunnighet är en demokratisk fråga. Hur ska pedagogiken kring bilden egentligen se ut?

Just nu arbetar Akademin Valand, Barn flimskolan och Forum för Visuell Praktik fram olika förslag i form av Kamerans ABC och Filmborgarmärket.

Utställningen Kamerans ABC görs av Akademin Valand, Barn filmskolan och Visuell Praktik Ideell Förening. Minglet arrangeras i samband med Film i skolan-dagen tillsammans med Film Stockholm och Svenska Filminstitutet.

Datum & tid: 2017-04-19 kl 16:30 till 2017-05-09 kl 23:00

Kategorier: Konst- och bildvetenskap, Konst

Plats: Filmhusets foajé, Borgvägen 1, Stockholm.

Ytterligare information:
VernissageKameransABCFilmhuset_2017-04-10.pdf