Öppet hus på Akademin Valand och HDK

Öppet hus

Välkommen till öppet hus på Akademin Valand och HDK! Den 24 november slår vi upp portarna för alla som är nyfikna på vår verksamhet.

Vill du veta mer våra utbildningar inom film, fotografi, fri konst och litterär gestaltning? På öppet hus-dagen kan du:

- träffa studenter och lärare
- se hur arbetsprover för söka in kan se ut
- få hjälp med studievägledning
- besöka öppna ateljéer och verkstäder
- få en guidad rundvisning

Vi vänder oss särskilt till elever på gymnasienivå som kanske vill läsa vidare hos oss men vi har också roliga aktiviteter för barn i yngre åldrar och vi välkomnar alla som är nyfikna på vår verksamhet!

Fler konstnärliga utbildningar
Akademin Valand arrangerar Öppet hus i samarbete med HDK, Högskolan för konsthantverk och design, som ligger alldeles intill och som har öppet samtidigt.

Öppet hus ingår i år i en ny satsning Open week - Göteborg designfestival som pågår under hela veckan 20-26 november.

Datum: 2017-11-24

Kategorier: Konst