Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Informationsmöte för nyanlända med flyktingbakgrund

Seminarium

Göteborgs universitet, Chalmers och Arbetsförmedlingen bjuder i samverkan med Integrationscentrum i Göteborg till ett informationsmöte om universitetsstudier och högre utbildning i Sverige.

Vid informationsmötet är målgruppen i första hand personer med avslutad gymnasieutbildning och/eller påbörjade universitetsstudier, som hör till etableringsreformen och är intresserade av att studera vidare.

Under mötet utforskas vilka möjligheter som finns för de inbjudna att studera vid Göteborgs universitet. Informationen vid mötet tolkas och efteråt erbjuds samordnade uppföljningssamtal, individuellt eller i grupp.

Informationsmöten är en återkommande aktivitet som äger rum ett par gånger per termin. Verksamheten är en del av universitetets insatser i flyktingfrågan inom ramen för arbetet med breddad rekrytering och inkludering.

Föreläsare: Helena Lindholm, professor i freds- och utvecklingsforskning samt rektorsråd i frågor som rör inkludering och nyanlända, och Birgitta Everås, Arbetsförmedlingen etablering.

Datum: 2017-11-09

Tid: 10:00 - 12:00

Kategorier: Samverkan

Arrangör: Göteborgs universitet

Plats: Universitetsbyggnaden Vasaparken, Universitetsplatsen 1
Torgny Segerstedtsalen

Evenemangslänk: Läs mer om Informationsmöte för nyanlända med flyktingbakgrund

Ytterligare information:
Invitation in English.pdf
Inbjudan.pdf

Kontaktperson: Catherine Gillo Nilsson

Sidansvarig: Paulin Nande|Sidan uppdaterades: 2017-01-18
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?