Till startsida
Webbkarta

Fristående kurser

Akademin Valand erbjuder fristående kurser på grundnivå och avancerad nivå inom alla våra ämnen. Kursernas omfattning är mellan fem veckor upp till en hel termin. Vissa kurser går på heltid medan andra är på deltid eller distans. Aktuella kurser hittar du i menyn.

Våren 2017

Anmälan till vårens kurser öppnar 15 september och stänger 17 oktober 2016. De flesta kurser är öppna för sen anmälan, se respektive kurssida.

Film

Fotografi

Fri konst

Litterär gestaltning

Hösten 2016

Ansökan till höstens kurser är öppen mellan 15 mars och 15 april 2016. Efter den 15 april är vissa kurser öppna för sen ansökan. Mer information finns på respektive kurssida.

Film

Fotografi

Fri konst

Litterär gestaltning

 

Hur söker jag?

De flesta av våra kurser kräver att du lämnar in ett arbetsprov i samband med din ansökan. Ansökan sker därför i två steg:

  1. Anmäl dig till den kurs du vill läsa via antagning.se.
     
  2. Skicka in ditt arbetsprov. Information om hur du ska göra hittar du på respektive kurssida.

 

Spel och speldesign

I samarbete med HSM och HDK ger vi våren 2017 kursen Spel och speldesign som konstnärligt uttryck (KMP210). Kursen ges på HSM.

För mer information >>

Sidansvarig: Anna Holgén|Sidan uppdaterades: 2016-10-21

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?