Intersectional Engagements Reading Group

Seminarium

Välkommen till den första träffen för Intersectional Engagements Reading Group. Ta del av aktuell forskning och diskutera med andra, kollegor och inbjudna gäster! Träffen hålls på engelska.

Under 2018 kommer PARSE att hålla i en läsgrupp på temat Intersectional Engagements. Vi träffas en gång i månaden och diskuterar och tar del av aktuell forskning och konstnärligt arbete inom intersektionell feminism, dekolonialitet, queerstudier och relaterade ämnen.

Vårt första möte är den 1 mars, välkommen!

Anmäl dig senast den 27 februari, till Kristina Hagström-Ståhl, e-post nedan. Vi bjuder på fika!

Observera att språket kommer att vara engelska. Inga förberedelser är nödvändiga för detta första möte. Kristina Hagström-Ståhl, PARSE-professor vid Högskolan för Scen och Musik och Hanna Hallgren, professor i litterär gestaltning kommer att hålla i introduktionen.

Intersectional Engagements Reading Group är öppen för alla på Konstnärliga fakulteten, och även för externa deltagare.

Intersectional Reading Group träffas vid tre tillfällen under våren:
1 mars: Introduction
10 april: 15.00-17.00, Valand X-library
24 maj: 15.00-17.00, Valand X-library

Du vet väl att PARSE under våren även har en läsgruppen Art and Work Reading Group?
20 mars: Art and praxis
17 april: Art and Anti-work
15 maj: Artist as worker

Om PARSE