PARSE Dialogue - Art and Violence

Seminarium

Välkommen till PARSE Dialogue på temat Art and Violence, med Saidiya Hartman, professor på University of Columbia och M. NourbeSe Philip, kanadensisk poet, författare och jurist samt Ylva Habel, forskare på Centrum för mångvetenskaplig forskning om rasism, Uppsala univeristet. Seminariet är på engelska.

This PARSE Dialoge is a collaboration with the Research Shcool of Faculty of Fine, Applied and Performing Arts, University of Gothenburg, who have a Doctoral Symposium April 16-17, with the theme Art and Violence.

Coffee/tea and sandwiches will be served at 16.00.

This event is free and open to the public.

It is preceded by the Doctoral Symposium on Art and Violence, April 16-17. If you would like to attend the symposium, please contact anna.frisk@konst.gu.se.

Datum: 2018-04-18

Kategorier: Forskning, Konst