Vernissage: Drone Vision

DRONE VISION
Warfare, Surveillance, Protest
19 May-16 September

Som del av ett tvåårigt forskningsprojekt undersöker konstnärerna Ignacio Acosta, Behjat Omer Abdulla och Mhairi Sutherland effekterna av drönare i Sverige.

Konstnärerna kommer att närvara vid vernissagen tillsammans med Abdullah Qureshi, konstnär och projektdeltagare.

Utställningen på Hasselblad Center är del av en utställningstriptyk med NiMAC, Nicosia Municipal Arts Centre och Zahoor Ul Akhlaq, National Collage of Arts, Lahore. Projektet leds av Dr. Sarah Tuck och är ett samarbete mellan Akademin Valand, Göteborgs universitet och Hasselbladstiftelsen.

Curatorer: Sarah Tuck och Louise Wolthers

Datum: 2018-05-18