Akademin Valand och HDK söker enhetschef för fri konst och konsthantverk

Nyhet: 2019-01-22

1 januari 2020 går Akademin Valand och HDK – Högskolan för design och konsthantverk samman och bildar en helt ny institution för design och konst. Nu söker vi en visionär enhetschef som ska leda den nya enheten för fri konst och konsthantverk och utveckla samarbetet mellan de två ämnena.
Sista ansökningsdag: 7 mars 2019.

Konstnärliga fakulteten genomför under de närmaste åren ett förändringsprojekt med syfte att skapa en attraktiv utbildnings-, forsknings- och arbetsmiljö för framtida studenter, medarbetare och samarbetspartners. När Akademin Valand och HDK går samman 2020 och bildar en ny institution för design och konst, bildas också den nya enheten för fri konst och konsthantverk av nuvarande enheten för fri konst (idag på Akademin Valand) och enheten för konsthantverk (idag på HDK).

Akademin Valand och HDK söker nu en enhetschef som ska leda enheten för fri konst och, från och med januari 2020, den nya enheten för fri konst och konsthantverk. Som enhetschef kommer du att vara en nyckelperson i arbetet att utveckla och leda enheten inför, under och efter sammanslagningen.

Mer information om anställningen

Artikeln publicerades först på: hdk.gu.se

Sidansvarig: Cecilia Köljing|Sidan uppdaterades: 2019-01-23