Konstnärsstipendium i Bohuslän

Nyhet: 2015-06-15

Livia Prawitz och Adrian Bursell, avgångsstudenter i fri konst, har tilldelats stipendium av Konstnärernas Kollektivverkstad Bohuslän. Stipendierna innebär att konstnärerna får arbeta och ställa ut i Skärholmen, Hamburgsund.

Kollektivverkstad Bohuslän (KKV-B) är en av Sveriges 23 kollektivverkstäder som ger yrkesverksamma konstnärer tillgång till professionellt utrustade verkstäder.

Sommarutställningen i Hamburgsund lockar närmare 5000 besökare varje år och visas under två perioder. Livia Prawitz och Adrian Bursells verk visas under den andra perioden, 25 juli - 16 augusti i Lilla Galleriet. Parallellt med utställningen visas kollektivverkstadens medlemsutställning.

Hitta dit!

Sidansvarig: Cecilia Köljing|Sidan uppdaterades: 2019-04-24