Upptäck konstnärliga studier

Nyhet: 2018-11-22

Missa inte öppet hus på Akademin Valand fredagen 30 november. Under dagen anordnas workshops, presentationer och rundvisningar som ger en bild av hur det är att vara student vid institutionen.

Är du nyfiken på hur det är att plugga film, fotografi, fri konst eller litterär gestaltning? Under öppet hus kommer du få chans att träffa lärare och nuvarande studenter som kan svara på alla dina frågor.

– Öppet hus är en inbjudan till alla som vill komma och se vad en konstnärlig institution är och vad som är möjligt här. Vi hoppas att alla besökare kommer få en bild av och dela vår entusiasm över konstens potential i dagens samhälle, säger Mick Wilson, prefekt på Akademin Valand.

Under hela dagen går guidade visningar på olika språk genom gemensamma ateljéer, verkstäder och undervisningsmiljöer. Det hålls också korta presentationer om våra ämnen och studieformer.

Besökare kommer också få chans att prova på olika tekniker och visa upp sina bilder för lärare och nuvarande studenter. Det kommer också finnas möjlighet att ta del av studenternas arbete genom ett flertal olika filmvisningar och utställningar.

Öppet hus på Akademin Valand

Kom och lär dig mer om våra kurser och program i film, fotografi, fri konst och litterär gestaltning.

Fre 30 nov 2018 kl 11:00-16:30
Drop-in, ingen anmälan krävs.

Till programmet: Öppet hus 2018

Sidansvarig: Cecilia Köljing|Sidan uppdaterades: 2018-02-02