Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

PARSE nr 5 "Management" ute nu

Nyhet: 2017-05-15

Förvaltning (management) behandlas ofta som ett separat område i förhållande till de kreativa, skapande uppgifterna. De som står för förvaltning och administration är skilda från dem som skapar innehåll, som till exempel artister, musiker, artister och designers. Skillnaderna uppstår genom kultur men den är också rumslig, logistisk, ekonomisk och knuten till rättigheter och friheter. Hur påverkas vi av den politiska och sociala skillnaden mellan att "hantera" och "att göra"? Vad sker när förvaltning på samma gång uppfattas som en uppgift av lägre status och en förtryckande mekanism? Tidskriften är helt på engelska.

Läs PARSE nr 5 Management

Om tidskriften Parse

PARSE journal är konstnärliga fakultetens vetenskapliga tidskrift. PARSE står för Platform for Artistic Research Sweden och inkluderar även en biennal konferens, återkommande dialoger och seminarier. PARSE är ett samarbete mellan Högskolan för scen och musik, HDK och Akademin Valand. Mer info och prenumeration på PARSE hemsida.

PARSE konferens i november

Missa inte heller PARSE internationella forskningskonferens i Göteborg i november. Temat för den är Exclusion (exkludering). Anmälan är nu öppen och du kan registrera dig till extra förmånligt pris fram till den 1 juli. Mer info och anmälan på PARSE hemsida.
 

AV:
031-786 68 17

Artikeln publicerades först på: konst.gu.se

Sidansvarig: Anna Frisk|Sidan uppdaterades: 2020-05-25
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?