Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Examensarbete, 30 hp

(Kurskod: MFIL22)

Nivå

Avancerad nivå

Beskrivning

Denna fristående kurs vänder sig framförallt till dig som redan läst tre terminer inom filmisk gestaltning eller motsvarande på avancerad nivå. Denna kurs är den andra av två fristående kurser, MFIL21 och MFIL22, som tillsammans motsvarar årskurs två på ett masterprogram. För mer information om kursen kontakta kursansvarig Klara Björk: klara.bjork@akademinvaland.gu.se

Behörighet och anmälan

Förkunskapskrav:

För tillträde till kursen krävs kandidatexamen samt att studenten har godkänt resultat om minst 90 högskolepoäng på avancerad nivå från konstnärlig utbildning, eller kunskaper som kan bedömas likvärdiga.

Urval:

Urvalet baseras på arbetsprov. Information och anvisningar för arbetsprovet hittar du under respektive kurs- eller programbeskrivning på www.akademinvaland.gu.se. Beslut om antagning sker av prefekt på förslag av en särskild antagningskommitté. Ansökan är ej komplett utan ett inskickat arbetsprov.

Examensarbete, 30 hp
Start Studietakt Period Anmälan
VT18 Dag, 100 % 15 jan 2018 - 3 jun 2018 Stängd

Så här söker du kursen

Anmälan är öppen 15 september - 16 oktober 2017. Sista dag för att ladda upp arbetsprov är 23 oktober.

Anmäl dig till kursen på antagning.se. där du också laddar upp alla dokument. Observera att dessa måste vara uppladdade senast 23 oktober, enligt instruktionerna för uppladdning av dokument på antagning.se.

För att ansökan ska vara komplett behöver du bifoga följande:

  1. En projektbeskrivning om vad du tänker dig att ditt skriftliga reflekterande examensarbete kommer att innehålla. Max en A4.
  2. CV
     

Antagningen till kursen sker på konstnärlig grund, vilket innebär att det är den inskickade projektbeskrivningen och ditt CV som ligger till grund för antagningen.

Har du frågor om din ansökan kontakta oss på: admission@akademinvaland.gu.se

Sidansvarig: Anna Holgén|Sidan uppdaterades: 2017-09-07
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?